Social Media Nieuws

“Grootste schoolfeest ooit” kan worden bijgewoond op TikTok en YouTube

Aanstaande dinsdag om 20.00 uur opent het YouTube-kanaal van Wellant zijn virtuele deuren. De avond wordt gepresenteerd door cabaretier en tv-presentator Edson da Graça. Edson verwelkomt bezoekers uit de studio en voert gesprekken met 16.000 studenten en 2.000 medewerkers via een YouTube-chat en een virtuele “green room”. Samen kijken ze terug op een bewogen schooljaar met veel memorabele momenten en bijzondere karakters. Uiteraard krijgen ook de zomervakantie en de toekomstplannen van de afgestudeerden een plek.

Van Grace: ‘Als voormalig mbo-docent kan ik me nog herinneren hoe bijzonder de laatste weken van het schooljaar waren. Samen opgewonden voor de cijferlijsten, boeken inleveren, zwaaien naar de conciërge en natuurlijk veel lol maken tijdens de vakantie. We streven naar het laatste. WELLANT LIVE kan beslist “beter dan het origineel” zijn!

‘Als creatief bureau hebben we de kans van de Corona-crisis aangegrepen om samen met onze klanten manieren te vinden om echte toegevoegde waarde te creëren. In het geval van Wellantcollege was het een episch einde van een heel vreemd schooljaar met iets dat alleen past bij deze Corona-zomer: een digitaal schoolfeest waar je live verbonden bent en aanwezig bent. Fijn dat we met dit team in zo’n korte tijd een megaproductie kunnen starten ”, aldus Sanne Heerink, Strategiedirecteur SOCIAL.INC.

De avond staat bol van optredens en live TikTok-actie. Muzikanten Snelle en Pjotr ​​werken samen met TikTokker Lieke Hammink Zet dingen op virtuele stelten. De pre-party is al begonnen op TikTok. Wellantcollege is samen met bekende TikTok-ontwikkelaars een #ChooseYourCharacter School Party Challenge gestart. De sfeer is goed. visie hier de eerste inzendingen.

Ook het grootste digitale schoolfeest van Nederland meemaken? Op dinsdag 30 juni om 20.00 uur inschakelen. deze link

Opdrachtgever: Wellantcollege

Strategie, concept en creatie: SOCIAL.INC

Productie livestream: Bruut.Amsterdam

Gerelateerde Artikelen

Back to top button