Hosting Nieuws

Techone versterkt haar positie in hosting met de overname van Qweb

Techone is uitgebreid met Qweb. Deze overname versterkt het hostingaanbod van Techone verder. Qweb is een full-service hostingbedrijf dat, na een bescheiden start op een zolderkamer, nu meer dan 1.000 servers bezit en / of beheert. Het bedrijf beheert ook meer dan 10.000 websites en 16.000 domeinen.

Qweb heeft ruime ervaring met Linux en Windows hosting. Dankzij deze focus heeft Qweb een trouwe klantengroep opgebouwd en daarmee een enorme groei gerealiseerd in de hostingbranche.

Erol Avci, eigenaar van Qweb: “Het vinden van een sterke partner was een must voor de toekomst van Qweb. In Techone hebben we een sterke partner gevonden, daar Techone enorm groeit in de hostingsector. Kevin Phylipsen, directeur van Qweb, zal ook toetreden tot Techone. Hij zal het hele hostingondersteuningsteam van Techone leiden. Dit is ook een groot avontuur en een nieuwe uitdaging voor hem.

Coert Coomans, directeur van Techone, voegt toe: “Ik ben erg verheugd om Qweb te verwelkomen als een nieuw bedrijf bij de Techone Group. Protagonist en Qweb delen hetzelfde DNA en zijn van oudsher Rotterdamse bedrijven. Het is erg leuk om te zien dat deze twee bedrijven samenwerken onder de paraplu van Techone. ​

Gerelateerde Artikelen

Back to top button