Hosting Nieuws

Destiny neemt Belgische managed hosting provider Stuart over – Nieuws

De zakelijke telecommunicatieprovider Destiny neemt Stuart, Antwerpen, een toonaangevende Belgische provider op het gebied van cloudinfrastructuur en managed hosting over.

Na een reeks overzeese overnames eerder dit jaar, waardoor Destiny de grootste UcaaS-provider in Europa werd, voegt het bedrijf vandaag Stuart toe aan de groep. Met de overname wil Destiny haar aanbod voor bestaande en nieuwe klanten versterken en tegelijkertijd de nodige vaardigheden inbrengen om haar cloudinfrastructuuraanbod op Europees niveau verder uit te bouwen.

Breder MKB-veld

“Met het schaalbare platform van Stuart kunnen we onze klanten nu nog beter van dienst zijn”, zegt Joachim Lauwers, Managing Director van Destiny Belgium. ‘En dankzij de uitstekende klantenportefeuille van Stuart, waaronder CM, Essent, AS Adventure, GIMV en Impact Interim, hebben we toegang tot de bredere kmo-sector in België.’

Voor de meer dan 50 klanten van Stuart betekent de overname dat ze toegang krijgen tot het cloudcommunicatieaanbod van Destiny, terwijl ze “de service, stabiliteit en schaalbaarheid van Stuart’s managed hostingplatform garanderen”.

Versnel het bedrijf

Pepijn Palmans, CEO van Stuart: ‘Met deze stap worden we onderdeel van een sterke Europese groep gericht op toekomstige groei op basis van innovatie. Dat past perfect bij onze claim. Net als de klanten die met ons samenwerken, merken we dat de klanten van Destiny hun focus verleggen van operationeel zijn naar groeien en hun bedrijf versnellen.’

Het hele team van Stuart, inclusief CEO Pepijn Palmans, zal toetreden tot de Destiny-groep. Binnen het engineeringteam van CTO Samuel De Wever zal Palmans verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een standaard voor de cloudinfrastructuur binnen de groep.

Na een reeks overzeese overnames eerder dit jaar, waardoor Destiny de grootste UcaaS-provider in Europa werd, voegt het bedrijf vandaag Stuart toe aan de groep. Met de overname wil Destiny haar aanbod voor bestaande en nieuwe klanten versterken en tegelijkertijd de nodige vaardigheden inbrengen om haar cloudinfrastructuuraanbod op Europees niveau verder uit te bouwen. “Met het schaalbare platform van Stuart kunnen we onze klanten nu bedienen”, zegt Joachim Lauwers, Managing Director van Destiny Belgium. “En dankzij Stuart’s uitstekende klantenportfolio, waaronder CM, Essent, AS Adventure, GIMV en Impact Interim, krijgen we toegang tot bredere MKB-sector in België: ‘Voor Stuart’s meer dan vijftig klanten betekent de overname dat ze toegang krijgen tot het cloudcommunicatieaanbod van Destiny “garandeert de service, stabiliteit en schaalbaarheid van Stuart’s managed hostingplatform” Dat past perfect bij onze missie. Net als de klanten die met ons samenwerken, zien we dat de klanten van Destiny hun focus verleggen van operationele taken naar groei en versnelling van hun bedrijf.” Het hele Stuart-team, inclusief de CEO Pepijn Palmans, treedt toe tot de Destiny-groep Palmans zal deel uitmaken van het engineeringteam van CTO Samuel De Wever ontwikkelt een standaard voor verantwoordelijk zijn voor de cloudinfrastructuur binnen de groep.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button