Hosting Nieuws

Total Webhosting Solutions en Realtime Register werken samen

Total Webhosting Solutions (TWS), het Europese platform voor lokale webhostingbedrijven, is een exclusieve samenwerking aangegaan met Realtime Register, de experts in domeinbeheer, platformlicenties, webbeveiliging, softwarelicenties en meer.

Met meer dan 2,5 miljoen beheerde domeinen is Realtime Register een van de grootste onafhankelijke Europese groothandelsregistrars. Door deze exclusieve partnerovereenkomst met Realtime Register te ondertekenen, realiseert TWS schaalvoordelen en verdere back-end integratie door alle aankopen voor domeinen, SSL/webbeveiliging en hostinglicenties te consolideren. Daarnaast profiteert TWS van toegang tot het Realtime Register-team van productexperts, ondersteunend personeel, business intelligence-inzichten, misbruikmonitoring en andere tools om het productaanbod verder te professionaliseren.

Abe Bakker, CEO Total Webhosting Solutions: “Sinds de start van TWS in 2017 hebben we meer dan 35 acquisities gedaan in Nederland, Spanje en meest recentelijk in Frankrijk. We waren op zoek naar de beste partner voor domeinbeheer en softwarelicenties om onze ambitieuze Europese uitbreidingsplannen te ondersteunen. Marketing / Promotie en Ondersteuning. ervan overtuigd dat Realtime Register voor ons de juiste partner is om onze groeiambities te ondersteunen en te ondersteunen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Berend van Dalfzen, CEO Realtime Register: “We doen al jaren zaken met verschillende merken van TWS en zijn verheugd met de strategische beslissing van TWS om de aankoop van domeinen, SSL en andere licenties te consolideren en centraliseren. TWS heeft een uitgebreid RFP-proces, wat ons nog trotser maakt dat TWS Realtime Register als exclusieve partner heeft gekozen. Realtime Register heeft de ambitie om een ​​van de beste en grootste wholesale-registrars ter wereld te worden. Deze samenwerking met TWS, een grotere Europese hostingspeler, is een belangrijke mijlpaal voor ons, aangezien de hoeveelheden TWS aanzienlijk zullen bijdragen aan onze groei, zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking een belangrijke drijfveer voor ons zal zijn om ons productassortiment verder uit te breiden voor al onze resellers professionaliseren en uitbreiden. “

Gerelateerde Artikelen

Back to top button