Hosting Nieuws

Welke hosting? Cloud van gedeelde servers

zijn vele oplossingen voor de wind in de cloud Tegenwoordig. Zoals we weten over de online beschikbaarheid van websites en online applicaties, zijn er een aantal mogelijke fouten.

Het wordt aangeduid als public cloud, private cloudserver, hybride cloud, shared hosting en managed hosting. Maar wat is nu het vergil. Laten we beginnen met het verschlos tussen beheerd en onbeheerd.

Beheerd versus onbeheerd

Voor items die relevant zijn voor online weergave: daar is een specifieke reden voor op een server die de sites die online zijn controleert. Dit punt wordt als relevant beschouwd omdat het gaat om de vergelijking tussen beheerde en onbeheerde servers.

De naam ‘unmanaged’ verwijst naar de servers die volledig verdorren. De bezorger zal de hardware bouwen en ervoor zorgen dat de server altijd beschikbaar is. Hierbij grand court op de hardware-kant van de infrastructuur.

Alles bovenop de server, denk aan een webapplicatie, webshop of andere online diensten worden zelf uitgevoerd. Ook dergelijke updates en security patches zijn hier van onderdeel.

Het is echter technisch niet mogelijk dat hij een zwak persoon is. Al heeft unmanaged hosting vooral als het gaat om de prijs een voordeel – zonder beheer is goedkoper, al moet je wel goed overwegen dat het onderhoud er nog bij zal komen.

Beheerde hosting

De managed hosting is de verantwoordelijkheid van de cloud provider voor de server, ook hier voor applicaties, updates en monitoring van problemen. Managed hosting wordt eigenlijk beschouwd als een garantie dat het online huis van de servers is. Bij problemen, kritische updates en opslag heeft u een direct team bij de hand.

privé cloud

Private cloud wordt per voertuig gestuurd om controle te behouden over de performance en infrastructuur. Hier heb je altijd een eigen privé-omgeving volledig in de rechtbank kan worden conform de veiligheid. Natuurlijk zijn hij beheerde private cloud omgevingen ook alles voor ooit in beheer zal blijven.

Private cloud heeft voor naamloze waarden dan ooit gebruikt kunnen maken van de cloud vanwege technische compliance-gesprekken. Private cloud werd bijna nooit met iemand ontmoet – zoveel problemen konden volledig worden opgelost.

Eenvoudige website

Zoek je een eenvoudige manier om een ​​website te laten hosten – heb je altijd de mogelijkheid om een ​​eenvoudige hosting af te nemen inclusief beheer. Hier komen verborgen kosten/werk bij kijken en kunt u zich focussen op het product. De reden hiervoor is dat het bijvoorbeeld is en ook aangeeft dat het direct gebaseerd is op WordPress vanuit een ander CMS systeem.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button