Hosting Nieuws

Equnews is klimaatgestuurd en ontworpen voor CO2-neutrale hosting

Vorig jaar vond Equnews hetzelfde met de andere websites van Equ.Media (zoals Equschool.com, indoorwerkingen.be, equivox.be, equlifestyle.eu, enz.) met 8.000.000 unieke bezoekers ontvangen (klik hier). Met ongeveer 50.000.000 webpagina’s die worden gelezen, betekent dit ook dat er veel gegevens worden verspild. U stelt dat het niet zo is dat het “internet” een grote energiebijdrage levert.

ICT-technologie is verantwoordelijk voor ongeveer 7,5% van de geschatte hoeveelheid CO2. Dit is de stand van de techniek voor de complete luchtindustrie!

Equ.Media tekent de airconditioning in het land. “Uiteindelijk is een beter klimaat niet allemaal beter voor mannen, maar ook voor sommige stellen en andere mensen”, klikt het. Na één maand getest te hebben is alleen redactie dan ook blij te kunnen melden dat we in 2022 al het webverkeer via CO2-neutrale servers toegankelijk maken. Het zijn servers die zich in de omgeving bevinden voor energie die voor 100% afkomstig is van natuurlijke bronnen zoals windenergie.

Alle beetjes helpen!

Gerelateerde Artikelen

Back to top button