E-commerce Nieuws

Gemeenten: omarm lokale e-commerce | Marketing Tribune Online Marketing

‘Het is belangrijk dat de gedigitaliseerde digitalisering op de agenda komt. Ook voor een vitale binnenstad willen we het aantal plekken online en offline vergroten. In plaats van zaken te bieden, we op om samen te werken aan oplossingen zoals het verduurzamen van bezorgopties en het goed inpassen van gevormde donkere winkels’, zegt Marlene ten Ham, directeur bij Thuiswinkel.org.

Hetzelfde met de bedoeling om werken over het onderwerp te organiseren als het maakte van Ruimte voor nieuwe detailhandel, het inzetten van Afval en Oplossingen de rechterlijke macht op de Krappe arbeidsmarkt. ‘Samen met gemeentebesturen zullen we de visie op digitalisering koppelen aan krachtige formules voor de retailers én de leefbaarheid versterken in Centra en Kernen. Online en offline kun je niet meer zones zien’, eigenlijk Ten Ham aan.

De digitalisering van hetzelfde niveau en de positieve effecten van e-commerce in de toekomst, van de mensen in het milieu

Als u om hulp vraagt ​​bij het bepalen van hun belangen in de onderwerpen die voor de e-commerce sector en voor de leefomgeving zijn, slim Thuiswinkel.org een pamflet naar de gemeenten. ‘We hopen dat dit zal gebeuren als we van plan zijn er in de nabije toekomst iets aan te doen, aangezien de coalitieakkoorden zijn ingelast. Wij gaan dit pamflet uitvoeren en komen met lokale projecten en initiatieven, zoals het terrugdringen van verpakkingsmaterialen’, besloot Ten Ham.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button