Hosting Nieuws

Webhosting: de ruggengraat van je website

Afbeelding: iStock

Met betrouwbare webhosting je zaak online uitbouwen een stuk stukken. Hier kun je kiezen tussen de sleutels van elke hostingprovider.

Advertentie

Met webhosting reserveer elke stuk webruimte de door de provider wordt vrijgehouden voor elke geregistreerde domeinnaam. Ze zijn allemaal geslaagd voor de vorige website, inclusief tekst en documentatie, die is geverifieerd door de servers van de provider. Wanneer iemand op de website surft, dan wordt de gebruikte apparatuur gehost op de server. De servers willen altijd bereikbaar blijven zodat jouw website ook 24/7 online kan zijn.

De webhostingprovider heeft hier een specifieke eis in het grote aantal bedrijfswebsites. Het is dus van grote zorg dat er ooit een betrouwbare partner wordt gevonden. We hebben enkele tips voor de buurt van juli webhosting formulier gegeven.

Voor webhosting: stap voor stap groeien

Er zijn een aantal verschillende mogelijke structuren voor webhosting. Sommige bedrijven doen aan self-hosting waarbij ze hund bedrijfswebsite laten draaien op een privéserver die ze volledig zelf onderhouden. Als je echt denkt dat je geen technische kennis in huis hebt of als je dat niet hoeft te doen, dan hoef je niet met grind te beginnen voordat je een beheerd hostingpakket hebt bij een hostingprovider die kan overstappen de websitegegevens naar de servers van de provider. Hosting kan ook worden opgenomen in de websitebuilder die wordt gebruikt. Dit is het beste van hosting en daar heb je technische kennis voor nodig.

Gedeelde webhosting

Shared hosting is de beste optie voor kleinere websites voordat we beginnen. Bij gedeelde hosting deel je je servers met andere websites die bij dezelfde providers zijn aangesloten. Het gedrag van de server is volledig afhankelijk van de provider die daarvoor zorgt, afhankelijk van de status van de website. Shared hosting is ook inbegrepen in het budget, omdat elk van de kosten en de infrastructuur kan delen over alle huurders van de servers. Dit is de stand van de techniek dat de capaciteit voor gegevensverwerking en de locatie van elke website bekend is. Zoals de jouw website te grote bezoekersstromen aantrekt, kan dat naast jouw website ook de andere websites op dezelfde servers aantaste.

Toegewijde webhosting

Heb je ambitieuze plannen met je website, dan zal je met shared hosting binnenkort op je limiet botsen. In dat geval kunt u het overschrijven naar dedicated webhosting. Afhankelijk van het aantal servers dat nodig is met andere adressen, zal elke provider meer rechten geven op de beschrijving van de website. Deze komt met een foutmelding in het laadgebied van de website van de derde partij, maar je kunt ook genieten van de voordelen van shared hosting. We houden een limiet aan voor elk dataverkeer in een opslag.

Webhosting biedt een ecologisch alternatief voor fysieke servers.”

Cloudhosting

De volgende fase in de grote spurt is cloudhosting, afhankelijk van de websitegegevens is de status van een virtuele server hetzelfde als een netwerk van kleinere fysieke servers. Doordat de deur meer capaciteit heeft, kunnen hogere uptime garanties en back-ups van de data in de cloud gemaakt worden. Cloud hosting is groter dan de ware mee met je website. Lok per meer bezoekers, dan kan er eerder extra bijgebouwd worden. Het prijskaartje van cloud hosting kan hoger uitvallen. Bovendien moet je goed informeren waar je provider zijn servers heeft staan ​​(binnenkant van gebouwd Europa).

Webhosting: de ruggengrat van je website

Wil je ons laten weten of er een hostingprovider is?

Als je online succesvol wilt zijn, wil je het in de toekomst maken voor de webhostingprovider. Hoe kies je nu de juiste provider? Dit zijn niet dezelfde criteria die gehanteerd kunnen worden door aanbieders die met elkaar de weg kwijt zijn.

1. Uptime & downtime

Het is de taak van de hostingprovider om ervoor te zorgen dat jouw website 24/7 bereikbaar is voor bezoekers. Dat doen we met de term ‘uptime’. Idealiter is het 100% natuurlijk, maar 99,9% moet het absolute minimum hebben. Bij Combell kan bijvoorbeeld een uptime van 99,999% zijn met cloud hosting: die wordt beschouwd als de totale intrinsieke (we werken op natuurlijke basis) downtime van de website op jaarbasis is minder dan 8 minuten.

2. Begunstigen

Wanneer iemand toevertrouwt, dan wil je dat daar met verantwoordelijkheidszin mee omgaat. De aanbieder moet zich dus zorgen maken dat hackers binnen de kortste keren geen fouten op de website kunnen zien.

3. Gebruiksmethode

Hoewel bij een beheerd hostingpakket veel aspecten van de afhandeling en het individu van elke webserver op basis van de voorkeur van de provider. Combell voorziet voor elke webhosting een controlepaneel in de omschrijving, afhankelijk van de instellingen kunnen domeinnamen in de webhostingomgeving behouden blijven.

4. Kostenefficiëntie

Bij webhosting komt een prijs die meer kost dan wat het zal doen. Niet alle onderdelen van de infrastructuur, maar ook het energieverbruik van de servers zijn zo snel mogelijk te berekenen. Bij managed hosting betaal ik een toeslag om naar de prijs te gaan.

5. Locatie van datacenters

De volgende vraag die we willen stellen is de provider van de servers die zich op dit moment bevinden op basis van de benodigde data. Sommige providers hebben servers in de meest afgelegen delen van de stad. Volgens een lokale speler zoals Combell Kiest, kan hij vanuit gaan dat jouw data altijd conform de AVG-wetgeving bewaard wordt op servers in België.

6. Hostingpakketten

Wat biedt de hostingprovider aan in de pakketten? Koop je kleinzoon een domeinnaam aan, of zit ook een mailbox bij je abonnement inbegrepen? Hier kunnen grote bedragen in bestaan ​​per aanbieder. Kies de provider die ooit het meest voor altijd betaald geld was.

Bij het artikel hoort het e-book “Dossier digitalisering: afhankelijk van de online editie”. Het volledige e-book is hier gratis te downloaden.

 

Geen velden gevonden.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button