Hosting Nieuws

Hostingspecialist Shock Media is de hoofdstad van Strikwerda Investments

Shock Media, een Nederlands managed hosting bedrijf, maakt bekend dat de familiale investeringsmaatschappij Strikwerda Investments BV (‘SI’) in het bedrijf gaat investeren. Dankzij dezelfde verwerking ontvangt Shock Media dode kennis in de hoofdstad van de volgende grote fase voor het geven. Dat zegt Shock Media in de stand van de sterke Nederlandse positie via overnames in het binnenland en in het land, en buiten de desbetreffende Europese speler.

Shock Media met Almelo is dé managed hosting specialist voor kritische websites, webshops en (web)applicaties en is in 1999 door Alain Götz opgericht. Door focus op de meeste reizende klanten met de sluiting van complexe hostingdiensten is een slechte positie van de deze nichemarkt. Met uitstekende ondersteuning en technische kennis werd het optimaal geadviseerd over de volgende stap en hield het van hun online in Doelstellingen. Shock Media is de afgelopen jaren flink gegroeid en vanaf 2013 onafgebroken van de FD Gazelles Award, de jaarlijkse met en uitreiking van het Financieele Dagblad aan de snelst productie bedrijven in Nederland. Met de investering van SI waarschuwt Shock Media dat het mogelijk geen nieuw talent kan aanbieden.

SI is een familiaal investeringsbedrijf dat niet ambitieus genoeg is, in het midden en groot MKB-Onderdemingen en een sterk trackrecord heeft in de ICT-sector. Zo is SI ook de grootste aandeelhouder in TWS Met de afgelopen jaren is er een marktpositie ontstaan ​​binnen de traditionele webhostingmarkt. Hoewel ‘Mass Market Webhosting’ een grote markt is, citeert men meer grote in gespecialiseerde hostingsegmenten, zoals e-commerce hosting en hosting van bedrijfskritische omgevingen. Door investeringen investeringen is SI al actief in dat segment. Shock Media heeft de komende jaren specialismen en Alain Götz heeft een rol als CEO van Shock Media en participeert en adviseert ook binnen TWS.

Alain Götz: “Door de sammenwerking ontstaat een unieke kans, omdat hij een platform gecreëerd wordt met veel slagkracht, kapitaal en specifieke kennis. Hetzelfde werk kan door Shock Media daarentegen worden gedaan, de clant court-cultuur en de aanpak blijven volledig behouden en ook geborgd zal worden gegeven aan het voorraadbeheer. SI maakt het als een sterke financiële partner mogelijk naast onze autonome groei nu ook acquisities te gaan doen. Shock Media is nu hét platform voor alle gespecialiseerde en kritische hostingoplossingen binnen TWS. Naast overnames in Binnen- en Buitenland we dan een nog aantrekkekelijkere werkgever voor bijvoorbeeld schaars Linux-talent.”

Abe Bakker: “Shock Media behoort tot de meest urgente landen van Nederland en staat op één lijn binnen de Europese hostingmarkt. Voorwaarde is dat de bestellingen openstaan ​​en er grote vertragingen zijn, dankzij een hoog kennisniveau, een hoge zichtbaarheid en een hoge reputatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij elkaar vanuit onze verdwijnende expertises een zaadje aanvullen en versterken dat nog steeds een grote sprong kan maken in deze markt. Hetzelfde werk kan worden gedaan in één optische alleen succesvol zijn als de kracht van Shock Media kan worden opgebouwd, of anders door het behoud van team, cultuur en autonomie. Een deel van hetzelfde in dezelfde werken als er bestaat uit de andere delen van het managementteam voor de onderdelen van het bedrijf, de eigen identiteit en de grote. Wij zijn erg enthousiast om Shock Media en haar team de jaren te helpen haar nog verder te bevestiging. Seeds kunnen wij vanuit de sterke Nederlandse Basis een lijdende Europese speler bouwen. We zouden ook graag een succesvol en gemakkelijk werkproces hebben voor de realisatie van de grote strategie van de klus”.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button