Computer Nieuws

Audio-Video Shuttle DH02U kale computer

Shuttle… het zal niet direct een belletje doen rinkelen. Maar hoe een beetje thuis is in de computerwereld… de kent het Duits merkt enorm goed. Ze maakten al decennia lang hoogwaardige, compacte bare-bone computers. Gewoon… een beetje dan de NUC’s van Intel (van anderen opmerken). Shuttle doet het eigenlijk niet anders. Wij kennen de Shuttle DH02U. Een compacte computer met … vier HDMI-uitgangen.

We hebben lange instructies voor het installeren van Custom Install- en AV-testrapporten. Maar we zijn nog niet helemaal uit over bron. We gebruiken nu onze ultieme audio pc als speler. En dat gaat goed. Maar het kan natuurlijk beter. De Intel Integrated graphics zijn ok, niet top. Zo is 4K 60FPS niet mogelijk met onze chip. In cleur-technische termen… een nVidia (of AMD) kaart is bijvoorbeeld beter.

Om eens te kijken water nu allemaal mogelijk is – met het ook op flexibiliteit – we lift Shuttle gevraagd een leuk model toe te sturen. Zij hebben ons de DH02U leeg. Een kale pc met vier hdmi-uitgangen… gemonteerd door een nVidia GTX1050. Kijk: dat kan prima in 4K.

We openen de specificaties en mogelijkheden van deze maffe pc lang voor u op video.

Video Shuttle DH02U blote botten

Gerelateerde Artikelen

Back to top button