Computer Nieuws

Johan’s hardware hub: Sloop een computer met de USB Killer

Johan’s hardware hub is een sectie die we bespreken over de meest populaire gadgets en hardware. Deze week bespreken we de USB Killer. Er is iets mis met Dark Purple, een Russisch symbool, met het ontwerp van een USB-stick die de componenten van een computer defect maakt, denk aan de andere op het bord. Een Russische eis heeft dit concept middels een crowdfunding campagne op Indiego aangeboden gekregen rente aarde de USB Killer 2.0 kan kopiëren voor 99,- dollar. Hij zegt dat hier het ontwerp van Dark Purple is gebruikt.

Het doel van de USB Killer is de schade veroorzaakt door defecten aan computerhardware zoals het moederbord. Na het aansluiten van de USB-killer was er binnen enkele seconden een elektrische belasting van 220 volt medium van de USB-poort naar de componenten. Hier doorzoekt de hardwaredefect wardoor de computer of laptop onbruikbaar wordt. De USB-killer werkt wanneer de spanning wordt ingeschakeld door de condensatoren die een elektrische belasting volgen die wordt geactiveerd wanneer de spanning van 220 volt wordt bereikt. Na het opladen van de 220 volt start het proces opnieuw en is de USB Killer binnen enkele seconden vrij voor een nieuwe elektrische lading.

Het Russische bedrijf geeft op Indiegogo aan dat idee achter de USB Killer is om de mogelijkheid te bieden om snel een computer of laptop onleesbaar te maken bij constructies. Dit komt omdat er opties zijn, de stick is ook te gebruiken voor andere zaken die zijn gebruikt, zoals het defect gemaakt door een tv, printer, router en nog veel meer, eigenlijk was alles een USB-poort op aanvraag.

In een promotiefilmpje werden enkele werken van USB Killer volledig op een laptop geschreven.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button