Computer Nieuws

Software-update: WhyNotWin11 2.3.1 – Computer – Downloads

En dan denk ik dat het zal komen met extra functies zoals dat in nieuwe versies van Windows 10, dus we hebben dat jaar geholpen, voordat ik dood ben in het midden van 2023 weet ik (?)
Pure gok van mij, maar niet totaal uit de gegrepen willen we hebben bij alle eerdere versies van Windows gezien zij ook nog – naast – bugfixes en nieuwe functies ontwikkeld ontwikkeld er al een ondersteund was.
Hier is een beetje over.Je kunt altijd denken aan de iconen die zijn veranderd in het bijvoorbeeld het configuratiescherm voor een icontje van de opvolger van de huidige Windows versie, na een update.

Maar uiteindelijk trekt Microsoft toch de stekker eruit, in 2025 als het goed is en dan kun je zeker vanuit gaan dat hij nog velen zullen zijn de ” vast zitten ” op Windows 10.
Nooit heeft tijd/zin/geld om een ​​nieuw systeem aan te maken en de ”if it’s ain’t broken, don’t fix it” regel zal waarschijnlijk ook gelden.
Waar ik me in het algemeen zorgen over maak, is dat hij er nu iets aan wil doen. Er zijn geen kleinkinderen van het core 2 duo en Pentium 4 zoo die veel mensen willen.
Je hebt nog steeds de beste moderne cpu’s die ook nog werken en kunnen in 2025.
Stronger nog, two generation i7’s zijn ook nog ( bewezen) snel icm een ​​​​ssd en voldoende ram.
Zelfs een hoog core 2 quad van gemiddeld wel zon 13/14 jaar is (icm een ​​​​ssd en voldoende ram) echt geweldig voor een huis/tuin/computer anno 2021 en zal waarschijnlijk ook nog wel zijn in 2025.

Zakelijke Gebruikers zijn opgevoed vanwege langdurige ondersteuning denk ik, maar vaker dan het ging zijn gezien het huidige beleid voor Enterprise/Education.
Dat is gewoon een jaar extra op de H2-releases.
Nu we snel geld kunnen verdienen voor Microsoft, wilt u bedrijven goedkoper kunnen betalen in ESU’s te kopen voor hun tweede generatie i3 pc’tjes dan de hele boel te vangen.
Ik wil je een gratis upgrade naar Windows 10 geven

Gerelateerde Artikelen

Back to top button