Hosting Nieuws

Total Webhosting Solutions heeft Rotterdamse hostingprovider IPS nodig – IT Pro – Nieuws

De hostingvoorwaarden bevinden zich in een luxe positie. Als er iets in zit, is er niets meer te doen als er overstappen is: er zijn maar een paar hosts die het pad kunnen kruisen met de bestaande mappenstructuur, databasenamen, wachtwoorden, enz. Juridisch is het hosting vóór de dienstoverdracht, een duurovereenkomst, en een kenmerk daarvan is dat elke dienstoverdracht kan worden aangepast of dat de prijs verborgen kan worden. In dat geval is hier slank misbruik gemaakt.

TWS is het investeringsdoel van Rinse en Tjitske Strikwerda. Dat zijn rijkelui in Zwitserland de al enkele jaren kleine hostingbedrijfjes overnemen en daarna de prijzen gooien (zie bv. hier, hier en hier). Voor extreme gevallen bedragen de kosten 23,40 tot 144 euro per jaar, inclusief de duur van de Duidelijk en Ruimschoots voor kamerverlenging. Het enige dat helpt is opzeggen en de boel toch maar verhuizen. Als gevolg hiervan was toen de eerste prijsovereenkomst gegeven, wat had geleid tot een aantal overnames.

Het is allaal wat ze doen, maar uiteindelijk toegestaan ​​ze economisch niet toe. Je kunt nu denken aan het benadelen van de consument met een vendor lock-in. Als TWS nooit meer de deur naar een exorbitante prijsverhoging stapt een standaardvergoeding moet uitbetalen voor verloren tijd, zijn dit soort grapjes snel voorbij.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button