E-commerce Nieuws

Kruidvat stopt met robots in e-commerce distributiecentrum • Magazijn Totaal

Robots die mensen helpen van het vangen bij het orderpicken. De ontwikkeling zal spoedig het afscheid nemen ook. Ruim een ​​jaar na AS Watson, het moederbedrijf van Kruidvat en Trekpleister koos voor twaalf cobots voor in zijn e-commerce dc in Ede, wordt het bedrijf stopgezet met de mechanische hulpjes. Dit wordt gerapporteerd als een woord ten behoeve van een magazijntotaal.

Robots doelbewuste keuze

De robots staan ​​gepland voor 2021 zonder meer operaties. Dat betekent dat ze ruim een ​​jaar helemaal hebben gedraaid. Uiteindelijk is de behoefte aan de Swift cobot van IAM Robotics nooit over één nacht ijs gegaan. Kruidvat, dat dat jaar in Oosterhout een nieuwe retail-dc opende, testte de robots in 2019 en vervolgens werden in 2020 tot aanschaf van twaalf stuks ingehaald.

Lees ok
Robots win terrein: de meest aansprekende praktijkvoorbeelden op een rij

“We hebben de door de klant geteste robot grootgebracht op zwakke producten, dat is een verhaal. En zoals bewaakt wordt het voor veel producten verzonden; We kunnen alle hulp uit ons assortiment halen”, zegt Aad Ramondt, de huidige manager supply chain development bij AS Watson in 2020. Ramondt wordt niet gezien als de robot in het midden van het verkeer. Hij koos medio 2021 voor een carrière in de gezondheidszorg.

Robotisering betekent dat de supply chain flexibeler moet worden zodat de muurdeur toch beter gebruikt kan worden, zodat de behoeften beter zijn. Reden voor de stopzetten van de cobots kunnen zeggen niet evenmin hoe Kruidvat nu de operatie in Ede invult.

Digitaal basisabonnement op Warehouse Total

Gerelateerde Artikelen

Back to top button