Hosting Nieuws

Vevida, VIP Internet en Alphamega Hosting Been Yourhosting, ‘Argeweb volgt’ – IT Pro – Nieuws

Een handvol hostingpartijen valt onder de verantwoordelijkheid van Total Webhosting Solutions, en er zijn er meer op uw hosting. Het gaat in de eerste instanties om Vevida, VIP Internet en Alphamega Hosting. Volgens een bron bekend met de situatie volgens Argeweb later deze maand.

De ontbrekende hostingpartijen worden in de eerste instanties een tijdelijk nieuw logo, met de andere merknaam aangevuld met ‘specificatie van uw hosting’. Dat staat op pagina’s op de sites van Vevida en VIP Internet. Van Alphamega Hosting stelt ook dat er een pagina is die nog wordt gedeeld met een wachtwoord.

In de planningsfase wordt de aankondiging gedaan met tweakers, Argeweb volgt de week erop en iedereen zal merken dat september en december helemaal voorbij zijn op de aankondiging van je hosting. Jouw hosting is nu nog maar één van de grootste hostingpartijen van Nederland met 200.000 klanten.

Op de informatiepagina’s over de fusies staat dat ‘specialisten, technologie en kennis’ is gegeven. Met andere woorden: de klantenservice van de bedrijven wordt gebundeld. Klanten kunnen er ook diensten en bedieningspanelen van maken zodat ze gebruikt worden. Voor nieuwe klanten wordt dit volledig onthouden in Yourhosting, de websites zijn ook opengesteld voor Yourhosting op het moment dat u zich vanaf hier kunt abonneren.

Uit de planning blijkt dat moederbedrijf Total Webhosting Solutions van plan is om half september Alphamega Hosting als eerste volledig op te laten gaan in Yourhosting. Op 1 november gevolgd door Vevida in VIP Internet, 15 november gevolgd door SoHosted, dat in augustus begon toen het naar Yourhosting werd gebracht, en op 29 november het dode slot Argeweb. Al kan de planning nog iets wijzigen, folgens een andere bron.

Intern spreekt Total Webhosting Solutions van een ‘labelintegratie’, maar ook van een fusie en ‘co-branding’. Het is niet bekend hoeveel medewerkers medewerkers krijgen van de ontbrekende hostingeisen. Logistiek is in theorie wel een uitdaging om de clant service van de verschillende Remember the same te voegen. Yourhosting is gevestigd in Zwolle, Vevida in Groningen zit, VIP Internet in Nijmegen, Argeweb in Maassluis, Alphamega Hosting in Eindhoven en SoHosted in Drachten.

Het is ook niet bekend wat hetzelfde aantal mensen zal merken voor het effect van hoogte op de prijzen die delen zullen veranderen, afhankelijk van de hosting, DNS, cloudimplementatie, WordPress en domeinregistratie. De prijzen worden voor het grootste deel uitgereikt. Dus verhoogd SoHosted in maart de prijzen flink om dezelfde prijzen te hebben Yourhosting, en daarna verhoogde Yourhosting en maart zelf opnieuw de prijzen.

Moederbedrijf Total Webhosting Solutions is de laatste keer dat je het merkt op hetzelfde account. Zo zal Augustus helpen wetende dat de PCextreme de versie zal zijn die ze allebei van TWS zullen opmerken. Ook is Reviced Cloud Services op langs gegaan in VIP Internet.

Alphamega Hosting wordt in 2020 ingehaald door PCextreme, er komt nu een deel van uw hosting bij. TWS is eigendom van 22 Nederlandse hosts en 8 hosts in Spanje. In Spanje deed TWS hetzelfde als nu in Nederland: dan worden alle hostingmeldingen naar Axarnet gebracht.

Total Webhosting Solutions en Yourhosting geven een niet inhoudelijke reactie op Tweakers over de fusies. Uit een bericht van TWS blijkt dat de kleinzoon clants en medewerkers ontmoette die niet via externe partijen waren gecommuniceerd. Tweakers hebben een vereiste informatie over de planning van je hosting en TWS doorgestuurd. Hiervoor zijn geen plannen gemaakt, maar ook dit wordt niet bevestigd.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button