Computer Nieuws

Microsoft lanceert Windows 11 beschikbaar – Computer – Nieuws

De laatste insider build is hetzelfde als 21H2 oftewel sun valley code naam zoals het goed is.
22000.194 de staat ook op uupdump.net
Kun je nu doorgaan met de insider-stappen, zul je ooit minder herstarten aan de andere kant?
Misschien dat jouw hardware allemaal ijzig ondersteund. Dankzij de chip werd gezegd dat dit zou gebeuren in een aanhoudende pandemie.
Maar ik heb het kunnen installeren dankzij de youtube video van linus tech tips https://youtu.be/NivpAiuh-s0 dmv een reg instelling iets te veranderen, de procedure die ik prijzen heb gedaan weet ik helaas niet meer op dit moment 100 % exact Hij schreeuwde tegen me omdat ze leden in Rome.
Toen MS nou eens zo draaide, konden we ook een betaalde optie hun Windows 11 upgrade aan te bieden zodat je via hun een bezorgde TPM-chip kan kopen, omdat hun de deur willen open zetten om je maar weer nieuwe hardware te willen laaten aan create tien van chiptekorten. In het verleden Boden ze ook wel eens de optie om ook Windows op USB-sticks etc. te kunnen kopiëren.

BTW: Waarschuwing videootje, dan ooit in de windows dev insider quote https://www.youtube.com/watch?v=PIytyNpVOl8 Oeps sorry had me geluid uit staan ​​​​en dan geen ondertitel optie goed

https://blogs.windows.com…-for-the-pc-begins-today/
De laatste 2 alinea’s zijn op zich een goede zaak om over te praten als je kunt upgraden naar 11, terwijl iemand het nog kan gebruiken om items te maken. Plus artikelen!

Om de toenemende verfijning en het aantal aanvallen op firmware/hardware aan te pakken, hebben we samengewerkt met fabrikanten om in 2019 een nieuwe klasse Secured-core pc’s te creëren en in 2020 een nieuwe beveiligingsspecifieke processor, de Microsoft Pluton, die Windows-beveiliging opnieuw definieert. PROCESSOR. In Secured-core pc’s zijn door hardware ondersteunde beveiligingsfuncties standaard ingeschakeld zonder dat de gebruiker of IT iets hoeft te doen. Secured-core pc’s zijn oorspronkelijk ontworpen voor zeer gerichte sectoren zoals financiële dienstverlening en gezondheidszorg met missiekritieke rollen die omgaan met bedrijfs-IP, persoonlijke identificeerbare klantinformatie (PII), gevoelige overheidsgegevens, financiële informatie of patiëntgeschiedenis. Maar naarmate de overstap naar hybride werken de nieuwe norm wordt en het bedreigingslandschap complexer wordt, krijgt de noodzaak om betere beveiligingsfuncties van chip tot cloud toe te passen een hoge prioriteit. Op zich begrijp ik dat stukje dan weer wel! Microsoft Pluto

[Reactie gewijzigd door Pentiummania op 5 oktober 2021 01:05]

Gerelateerde Artikelen

Back to top button