Hosting Nieuws

Total Webhosting Solutions moet Skyberate en MageHost over – IT Pro – Nieuws

AWS/Azure zijn zeker niet goedkoop. Maar bij zeer grote volumes krijg je wel een pak korting, en dan begint het dat veel interessanter te zijn geweest. Google cloud is er vanuit een gebouw dat uniek is, omdat je een aantal gratis uren krijg per dag, genaamd 28u. Hier kunnen we 24 uur gratis één F1-instantie erin laten tekenen, maar we moeten alle instanties die niet in 1 zijn gedaan, kunnen doen via de config.yaml. Als ik kijk voor een bepaalde saas app inclusief database kost mij dit bij azuur bijvoorbeeld 150 euro per maand. Bij google hover ik rond de 50-60 euro per maand voor hetzelfde.

Maar laat ons nu slim zijn, stel ik neem een ​​actiepakket kostprijs = 400 euro (laatste keer dat ik heb gecontroleerd, heb meer is), neem het abonnement op kantoor af, 100 euro/jaar. Dan krijg je 100 euro aan azure credits. De prijs is 1200 euro – de kosten van het actiepakket (op kantoor). Dan heb je nog 900 euro over. 150×12= 1800 – 900 = 900 euro per jaar meest ik dit op azuurblauw draaien. Bij google betaal ik 60×12 = 720. Dat is meestal 180 euro minder. Dat is niet te ver weg. Maar dit is slechts een “kleine” SAAS-applicatie met dagelijks een 40tal “zware” Gebruikers en nog steeds een 200tal Zeer lichte Gebruikers. Zelfs moeten groter zijn geweest, dan kan ik niet meer naar Google. Hij is wel een punt warop we gelijk komen en Azure uiteindelijk goedkoper wordt. Maar dan ik dat punt ooit zit, dan lig ik daar echt niet meer wakker om het zo te zeggen.
Als ik alleen ben, zit ik op Google Cloud omdat alle dingen “gratis” krijgen. En draai nu alles op GC duurde 5 jaar. Ik heb ook dingen op de digitale oceaanlijn, in AWS en in Azure. Maar daar betaald de clant vor, en not ikzelf.

Omdat elke standaardomgeving GCP nodig heeft, moet elke code worden geüpload, url-linked (en ssl certificaat van gebruik maken van hun auto ssl certificaat).

Nu is er een groot probleem met veel van de grotere delen is steun … Probeer jij er is geen steun voor de koningen voor een groter deel. Zelfs al neem je het duurste pakket, dan is het nog geen probleem (al meer verf meegemaakt tot mensen de rekening van enkele 10.000 euro per maand tot deze diensten). Als er een kleiner spel is, kan het een stuk groter zijn dan het ooit is geweest.

Maar als jj een pakket neem voor magento hosting en het draait niet lekker, dan hoort dat vor mij daar wel bij. Het is natuurlijk mogelijk dat het beoogde gebruik van een bepaalde plug-in ervoor kan zorgen dat het probleem wordt opgelost. In dat geval is er een duidelijke zone.

Bij een kenend belgisch bedrijf kan je gemakkelijk een VPS huren … volledig beheerd, maar je mag niks installeren … Nu ik maak nog altijd altijd gebruikt van MC (middernachtcommandant), dat hij niet op.dus maar op gezet. Veel collega’s kennen de commandoregel op Linux echt. Dan is MC een “veiliger” alternatief. In principe zou nu al onze ondersteuning vervallen en zijn hij problemen, dan is het ons probleem. Maar is MC nu confrontatie dat dat van het systeem in gevaar brengt … niet echt. Uiteraard dan ooit met de firewall gaat liggen prutsen etc, dat is toch even wat anders

Kleine dingen die zijn overgenomen door grotere zijn een normale gang van zaken. Maar het is niet altijd een goede zaak. Prijzen gaan omhoog, steun is minder. Het kan ook anders zijn dan natuurlijk, maar spijtig genoeg heb ik dat nog niet spijtig gezien

[Reactie gewijzigd door cricque op 30 juli 2020 12:09]

Gerelateerde Artikelen

Back to top button