Hosting Nieuws

Geen ondersteuning Linux Hosting stopt door cyberaanval – Computer – Nieuws

Het is wat je wilt betalen.

Telkens wanneer er een schoolproject of zelfs een website wordt gemaakt, is de data 0 kritiek (het is weg, dan is dat een stoorzender maar vanwege het probleem) en ooit zijn er zorgen over back-ups, het staat op het punt om lokaal op de pc te staan, dat is wat is het omdat dan geld aan uit moet geven?

Een gebruikerssite in de buurt van uw host is natuurlijk niet nodig, dus ook niet nodig. Wanneer de gegevens in de war raken (of iets wanneer een CMS de gegevens op het onderste deel van de site verhoogt), moet men de back-ups regelen.

Ik vind het heel mooi dat zo’n host kan bestaan, voor eenvoudige niet-kritieke projecten van mensen, die een beetje technisch onderlegd zijn, en heel jammer dat ze moeten worden vastgehouden.

Zelf heb ik toen ik hij meer mee bezig was wat een tijdje een RPi-colocatie had bij PCExtreme. Dat was van “gratis, hobbyproject” tot “je moet wel geld bij ons uitgeven” tot “we verhogen hij geen zin zee in en trekken heel de stekker eruit”. Steun wat hij zag en zijn kleinkinderen betaalden, backups waren er nooit. Maar toch wat leuke projectjes op draaien, van online devomgeving met zo slechte prestaties dat je meteen op slechte realiteitde code webwezen wordt, tot een service die de status van websites controleert, een eigen mailserver en low-performance VPN om dingen te testen, etc.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button