Hosting Nieuws

Klanten van WebReus klagen over falende mailserver door mogelijke ddos-aanval – Computer – Nieuws

Klanten van hostingbedrijf WebReus klagen dat er maandelijks mailproblemen ontstaan. WebReus erkent dat hij spreekt van haperingen in de dienstverlening en wijst naar ddos-aanvallen als oorzaak.

Op de andere Twitter klagen klanten van WebReus over de bestaande mailproblemen. Alle opslag gebeurt in een overzicht dat er veel geluiden zijn van sociale media. De problemen komen niet bij me op, hij komt niet binnen met de post; Ook websites die de afgelopen week open stonden zijn regelmatig niet bereikbaar. Klanten klagen nooit over Het Gebrek aan communicatie.

WebReus spreekt in een verklaring van erkenning. Het bedrijf meldt dat zijn mailservers en website waren gericht op een ‘zeer ingrijpende ddos-aanval’. “Hierdoor zijn van ons netwerk niet of slecht toegankelijk voor een klein deel van onze klanten. Daar de aanval ook direct gericht was op onze website www.webreus.nl, wat het zeer-lastig u als klant te vertellen over de toedracht en de actuele stond achter Zaken.”

Niet duidelijk is verzwakt door de clans van de behoeften voorzien is te wijten aan de problemen. WebReus meldt dat er een risico is in het midden van wat er zou kunnen gebeuren. Vanaf de statuspagina van de helpdesk zijn de problemen die begonnen met de opslag van een opslagsysteem ‘waardoor en het e-mailadres niet beschikbaar’. Maandagochtend werd volgens de ddos-aanvallen gestart.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button