Hosting Nieuws

Versie overgenomen de prijzen van der Meer domeinnamen en hostingpakketten – IT Pro – Nieuws

OpenProvider is in derdaad fijn ECHTER de afgelopen maanden en regelmatig laatste domeinen die hij tijdelijk uit lagen heeft gehad. Van een paar minuten dood een paar uur.

Beetje jammer dat ze vooral de premium dns-dienst zijn gaan pushen ipv het probleem direct goed op te lossen. Ik weet het, dat klinkt als iets gemakkelijker dan dat het in de (technische) werkbaarheid is.

Nu, als je erom vraagt, begin dan met een enkele pas over de afgelopen maanden om op te bouwen terwijl ze al de maanden het afdeden terwijl we de laatste van een ddos ​​hier en een ddos ​​daar optillen.

Wat houdt dat in, dat vragen we nog steeds bij OpenProvider. Hopelijk zijn ze hun leven beteren in 2023 en stappen ze ook van die zeldzame, tijdens de geïntroduceerde problemen, “gratis” toevoeging door dns.
Ze verkopen domeinnamen en je neemt ze juist bij ze af omdat dat inclusief dns-beheer is. Je hebt geen problemen met de wereld voor gratis toevoegingen van het leger en grootschalige gedragsveranderingen van downtime in de “rechtvaardigen”. Natuurlijk is er voor sommige websites een premium DNS-provider vanwege de opt-out, maar hierdoor heb ik geld gegenereerd in de voorkant van de webshops van dieren, dus dat kan ik niet meteen doen.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button